Här skriver jag om bloggar och om bloggosfären. Om att blogga, om att göra så framgångsrikt och om att tjäna pengar på att blogga.

Telefon: 0709 18 25 50 daniel(a)danielkjellsson.com Skype: danielkjellsson


Daniel Kjellssons Facebook-profil

Marcus Birro och Patrick Ekwall stängerMarcus Birro
stänger av kommentarerna i sin blogg. Och Patrick Ekwall, som stängt av sina sedan tidigare, applåderar tilltaget. Och går dessutom längre och skriver att han hoppas att ”fler bloggare hos seriösa publicister vågar välja samma linje”.

Marcus och Patrick har uppenbarligen problem med anonyma röster. Jag har tidigare skrivit om kommentarer bland annat här och tycker att det är helt fel linje att stänga funktionen. Nej, anonyma påhopp och salvor tillför ingenting. Men att stänga dialogen tar inte bara tillbaka journalistiken till den dystra envägskommunikationens tid utan blåser också alla intelligenta människor på möjligheten att göra sina röster hörda.

Utan kompletterande röster blir såväl bloggen som dess skribent sämre.


Här hittar du gratis wifiFå saker inspirerar mig lika mycket som stimmiga cafémiljöer. En fin plats, god americano och ett gratis wifi är som upplagt för dopad blogging. Du borde testa.

Wifikartan.se kan du enkelt hitta gratis trådlösa nätverk nära dig. Bara skriv in en gata eller en plats – så listar tjänsten alla platser nära dig. Med kartor, vägbeskrivningar, recensioner och betyg.


RSS 2.0